Al 25 jaar een begrip in Nederland

Altijd een goede reden om een keer binnen te lopen

De meest gestelde vraag als het om Lijstenmakerij van Antwerpen gaat, is: kan ik daar zo naar binnen lopen? Het antwoord is simpel: ja. Tijdens openingstijden kun je altijd zo naar binnen, zonder afspraak, zelfs zonder doel. Gewoon om te snuffelen tussen de prachtige werken die er hangen of te struinen tussen de leuke items die verkocht worden. Loop anders even mee op een virtueel rondje door de zaak. Daar gaan we!

De meest voorkomende reden waarom klanten bij Lijstenmakerij van Antwerpen komen, is dat ze op zoek zijn naar een lijst voor hun schilderij of naar ‘iets’ om aan de muur te hangen. Twee prima redenen. Lijsten zijn er in alle soorten, maten, materialen en prijsklassen. Het moet raar lopen als je niet iets vindt dat bij je wensen past. Nog geen idee wat je wilt? Prima, vooral langskomen, want samen met de medewerkers van Lijstenmakerij van Antwerpen kun je op zoek naar de lijst die je wilt. De jarenlange ervaring maakt dat er altijd iets passends gevonden wordt. En vind je toch niets of wilde je alleen maar inspiratie opdoen. Ook goed, hoor. Altijd welkom!

Geen twee lijsten zijn hetzelfde

Je kijkt vaak vele jaren naar een schilderij in je huis, het is dus zaak om voor een lijst te kiezen die je graag ziet. Daar moet je even goed over nadenken. Vergelijk het met het kopen van een auto: je kunt kiezen voor een ‘lelijke eend’ of een Mercedes. Aan allebei zitten voor- en nadelen, maar het gaat erom dat jij het mooi vindt. Geen twee lijsten zijn hetzelfde. Een lijst is geen item dat je op internet kunt kopen. Je moet ze zien, voelen.  Omdat elke lijst maatwerk is, is het niet mogelijk om telefonisch een prijsopgave te doen. Ook daarom is het een goed idee om een keer binnen te lopen bij Lijstenmakerij van Antwerpen.

Geen lijst nodig maar wel iets moois voor aan de muur? Kom dan ook eens langs, er hangen werken van verschillende kunstenaars die hun werk graag bij jou aan de muur zien hangen. Weinig budget? Dan is een mooie reproductie van een origineel wellicht een goed idee. Blijkt ‘De Nachtwacht’ toch een heel betaalbare optie.

Meer dan schilderijen en lijsten in het assortiment

Op zoek naar een origineel cadeautje? Denk dan eens aan Lijstenmakerij van Antwerpen. Exclusieve fotolijsten, waxinelichthouders en heel veel andere leuke dingetjes die je huis opleuken, zijn te koop. Een groot deel van de collectie van Marius van Dokkum, is onderdeel van het assortiment. Je vindt de puzzels, kalenders, kaarten en ‘Opa Jan boeken’ in de schappen en binnenkort worden ook de placemats en servetten toegevoegd.

Zin om te puzzelen nu de winter voor de deur staat? Bij Lijstenmakerij van Antwerpen vind je héél veel keuze in Jan van Haasteren puzzels en de moeilijke uitdagingen van Wasgij?, Eeboo en Gibsons. Daarmee kom je de koude wintermaanden wel door. Trots op het resultaat? Dan kan de puzzel natuurlijk voor je ingelijst worden.

Je leest het, er is áltijd een goede reden om eens binnen te lopen bij Lijstenmakerij van Antwerpen. Kom eens langs en verbaas je over het assortiment. Laat het feit dat de zaak op een industrieterrein zit, je niet tegenhouden om ons te bezoeken. Je bent van harte welkom, écht!

Meest recente berichten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lijstenmakerij

Kunsthandel

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensenGa je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium? We lijsten jouw moment “custom made” in.
Benieuwd naar de mogelijkheden…..