Al 25 jaar een begrip in Nederland

Frits Regionale TOP 50

The making off! Frits Kunst

 
Wie op de cover komt van de glossy Frits Magazine, krijgt die voorpagina in A1 formaat aangeboden als blijvende herinnering. Die cover wordt sinds een jaar of vier ingelijst door Cees. Op het eind van het jaar in de editie van december wordt de top 50 man en top 50 vrouw bekend gemaakt. In december zijn er twee covers. Of de vrouw of de man. Dan worden er ook twee covers ingelijst.
Feestje van elke uitgave
 
Vijf keer per jaar verschijnt Frits Magazine. Van elke uitgave maken we een feestje, waar we gemiddeld 250 gasten voor uitnodigen. Noem het netwerken of gewoon gezellig samen zijn; het wordt altijd erg gewaardeerd.
Het laatste feestje van het jaar is in de Domus Dela. De regionale topvrouwen en topmannen top 50 komt op een scherm voorbij en bij nummer 1 staat het scherm stil. Dit jaar Jennifer van der Leegte bij de vrouwen en Jeroen Dijsselbloem bij de mannen. Na een praatje op het podium mogen ze de inlijsting uitpakken.
Martijn Walet van Studio Ruigch
Dit jaar heeft Martijn tijdens het inlijsten van de covers foto’s gemaakt. Zo is er een mooi overzicht van de making off. Kijk zelf maar.
Meest recente berichten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lijstenmakerij

Kunsthandel

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensenGa je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium? We lijsten jouw moment “custom made” in.
Benieuwd naar de mogelijkheden…..