Al 25 jaar een begrip in Nederland

Lijstenmakerij

Over onze

Lijstenmakerij

Een lijstenmakerij is een winkel of bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van lijsten voor kunstwerken, foto’s, spiegels of andere soorten items die ingelijst kunnen worden. De lijstenmakerij biedt verschillende soorten lijstmaterialen, zoals hout of metaal, evenals verschillende afwerkingen en stijlen.

Lijstenmakerijen kunnen op maat gemaakte lijsten leveren die passen bij de specifieke afmetingen van het kunstwerk of de foto, en ze kunnen ook advies geven over het kiezen van de juiste lijststijl en kleur die het beste bij het item past. Daarnaast kunnen lijstenmakerijen ook diensten aanbieden zoals het inlijsten van posters, het restaureren van oude lijsten, en het leveren van glasopties zoals gewoon glas, Museum glas 92% uv werend of ontspiegeld glas.

Over het algemeen speelt een lijstenmakerij een belangrijke rol bij het beschermen en presenteren van kunstwerken en andere waardevolle items door ze op een esthetische en duurzame manier in te lijsten.

 
 
 

Overige mogelijkheden

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensen

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensenGa je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium?   

Lijstenmakerij & Kunsthandel van Antwerpen beschikt over een gevarieerd assortiment kunst – deels in eigen bezit, deels in consignatie. Dat wil zeggen dat diverse kunstenaars hun werk bij ons onderbrengen om zo een breder publiek aan te spreken.

Bekijk onze shop voor de leukste geschenken, onze kunsthandel en een breed aanbod aan mooie items. 

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensenGa je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium? We lijsten jouw moment “custom made” in.
Benieuwd naar de mogelijkheden…..