Al 25 jaar een begrip in Nederland

Kunst waar je naar blijft kijken

Kunst schaf je doorgaans niet in een opwelling aan, daar wil je even over nadenken. Je kijkt er vaak jaren tegenaan en je kunt het daarom zien als een investering. Ga je voor een modern werk, een oude meester, een print of een abstract kunstwerk? Wat je ook doet, bij Lijstenmakerij Van Antwerpen mag je altijd binnenlopen voor inspiratie. We vertellen je graag meer over ‘populaire kunst’?

Smaak en stijl

Smaak is persoonlijk en daar valt niet over te twisten, of juist wel. Leuk als een gesprek ontstaat over het werk dat je aan de muur hebt hangen. Een werk doet iets met je of juist niet. Daarnaast is het belangrijk of een werk bij je interieur past. Woon je sober of modern, dan is een fel gekleurd werk wellicht een mooie eyecatcher. Evengoed kan het zo zijn dat een werk juist op gaat vallen als het ook rustig van toon is. Zoveel smaken, zoveel stijlen. Neem de tijd om rustig na te denken over je aankoop en wees niet bang om ons om advies te vragen.

Urban art

Overweeg je de natuur in huis te halen, krijg je energie van neonkleuren of vind je rust bij minimalistisch werk? Of ga je juist voor duurzaamheid waarbij materialen hergebruikt worden? Dat past perfect bij ‘Urban Art’ dat momenteel aan een opmars bezig is. Een kunstvorm die wordt geïnspireerd door de vaak illegale kunst die in stedelijke gebieden ontstaan is, denk bijvoorbeeld aan graffiti. Urban art kenmerkt zich door aardse kleuren en vrije lijnen.

Let it shine!

Goud is hip en geeft een luxe uitstraling aan je inrichting. En nee, het hoeft per se niet écht goud te zijn. Met het juiste licht schittert de kunst je tegemoet, of het nu om het werk zelf, accenten in een schilderij of de lijst gaat: laat maar glimmen.

Wyart

Haal betaalbare kunst in huis met een haarscherpe print van een originele foto of schilderij. Wij verkopen kunst van Wyart: een ruime collectie natuurbeelden maar ook kopiën van oude meesters en kunstzinnige foto’s van de beste fotografen. Door de innovatieve techniek van het printen is kunst nu voor iedereen toegankelijk. De perfecte lijst voor het werk van je keuze, vind je natuurlijk bij ons.

‘Bold’ en ‘Art Deco’

Al eens de kunststroming ‘Bold’ of ‘Art Deco’ overwogen? Klassieke elementen en kleurrijke kunstwerken omschrijven de stijl het best. Paars, diepgroen, donkerblauw, met af en toe een gouden accent. Combinaties van geometrische vormen, vrouwenportretten en wilde prints maken de kunstvorm het waard om lang naar te kijken.

Kom langs!

Keuze genoeg zoals je ziet. Zin om je eens te verdiepen in verschillende stijlen, kennismaken met nieuwe kunst of eens brainstormen over passende kunst in jouw interieur? Kom vrijblijvend langs in onze winkel en verbaas je over de stijlen en mogelijkheden.

Meest recente berichten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lijstenmakerij

Kunsthandel

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensenGa je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium? We lijsten jouw moment “custom made” in.
Benieuwd naar de mogelijkheden…..